Анален лубрикант Just Glide 50 мл

Не е в наличност
Код: ST ORION02367-01
Марка: Orion

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Медицински клас анален лубрикант на водна основа с леко обезболяващи свойства. Предназначението му е да улесни проникването в аналното отвърстие, допринасяйки за отпускането на аналната мускулатура. Подходящ както при сексуален контакт с партньор, така и за стимулация с вибратор или при използване на анален разширител.

Продуктът е базиран на екстракти от 7 натурални източника, което го прави подходящ за хора с чувствителност към някои синтетични компоненти. Произведен е в Германия и е с отлично качество. Дерматологично тестван с резултат „Много добър” спрямо немския dermatest.

  • Без цвят, вкус и аромат
  • Без мазни петна
  • Лесно и безпроблемно отмиване с вода
  • Съвместим с всички видове кондоми и секс играчки, включително такива от силикон
  • Количество: 50 мл
    • ST ORION02367-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.