5 съвета: Какво бельо харесват мъжете

5 съвета: Какво бельо харесват мъжете

Придържайте се към обичайните цветове.

Черно, бяло, червено - класическите цветове при избора на еротично бельо, могат смело да бъдат заменени от цвят, който показва Вашата индивидуалност. Добре е обаче да избягвате цветове, близки до тена на кожата - в сумрачната атмосфера на еротичната вечер, такъв цвят бельо може да остане неоценен! Избягвайте също прекалено много детайли по бельото - мъжете искат да проследят всяка една извивка от Вашето тяло, следователно всичко, което ги разсейва от тази тяхна цел е нежелателно и може да съсипе атмосферата. Когато имате съмнения какъв цвят бельо да носите, черното винаги ще бъде модерно и ще изглеждате секси, без да полагате много усилия.

Уверете се, че бельото Ви е по мярка.

Най-важното е Вие да се чувствате страхотно във Вашето бельо, затова се уверете, че избрания размер е точният. Не е нужно да се опитвате да влизате в по-малки размери или да опъвате презрамки и закопчалки, тъй като това ще се отрази на Вашия комфорт, както и на визията Ви.  Също както модата не се прави за всички еднакво, така и не всяко бельо е подходящо за всеки тип тяло. Бъдете сигурни, че ако го чувствате некомфортно - то ще изглеждате неуверена.

Нека е просто. Или пък планирано сложно.

Събличането на сложни облекла може да се окаже доста трудна задача, ако мъжът не е запознат със спецификата на конкретните закопчалки, ципове, връзки, панделки, корсети и т.н. Въпросът "Как се разкопчава това?" може да убие неговото самочувствие и цялата атмосферата. Недейте да си мислите, че мъжете са запознати със всички видове бельо и техните механизми за закопчаване или завързване, които да свалят от Вас. Вместо това, придържайте се към по-семпли сутиени и корсети. Ако все пак моделът, който сте харесали е със сложно закопчаване, включете елемент на изненада и съблечете сами бельото в комбинация с еротичен танц.

Добавете аксесоар към визията си.

За да бъдете още по-изкусителна, добавете към секси бельото някакъв аксесоар. Няма нищо по-секси от жена в еротично бельо, освен жена в еротично бельо на високи токчета и огърлица на врата. Предимството на аксесоарите е, че те могат да останат на Вас, когато бельото вече го няма. Така всеки следващ път, когато той Ви види с даденото бижу или обувки, ще мисли какво бельо носите в момента. 

Научете се да акцентирате върху извивките на вашето тяло.

Дрехите и бельото са нещото, което ни карат да изглеждаме красиви и секси. Именно затова се опитайте да носите неща, които подчертават красотата на вашето тяло. Мъжете мислят визуално, не четат между редовете!

След всичко това, нещата опират до самоувереност и сигурност, без значение дали сте заложили на черно бельо или на електриково-розов сутиен, важното е да носите това, което Ви кара да се чувствате секси.