Рожденият ден

Рожденият ден
Автор admin 03/04/2015 Истории,

Беше средата на септември и наближаваше рожденият ден на моя колежка. Бяхме си близки – по-скоро приятелки, отколкото колежки, и поканата й не ме учуди изобщо, даже напротив – беше съвсем очаквано. Рожденият й ден се падаше в сряда, но въпреки че на другия ден отново трябваше да сме на работа в офиса, тя реши, че ще си го празнува на деня. Тържеството щеше да се състои в дома й – беше се постарала да изпрати родителите си на село, за да може апартаментът им да е само на нейно разположение.

Беше поканила гостите си към 20:00 часа, но мен ме помоли, като се прибера след работа, само да се приготвя и да отида. Така и направих – бях там един час преди останалите гости и й помогнах да приготви масата. Изпушихме по цигара и гостите й пристигнаха – не познавах никой от тях. Тя ме беше канила няколкократно да изляза с нея и компанията й, но аз по принцип съм си малко срамежлива и винаги отказвах. Не знаех какви са приятелите и приятелките й, мислех че ще се чувствам излишна между тях, но за рождения й ден, просто нямаше как да откажа. Освен мен, гостите й бяха още 8 – 3 жени и 5-тима мъже. Незнам нарочно ли беше изчислено да сме 1:1 или просто това беше компанията й, но това всъщност няма и значение. Всички от групата се оказаха много готини и точни хора – готини и на външен вид, и по характер. Никой от мъжете обаче не ми направи кой знае какво впечатление – приемах ги просто като приятели на моята колежка и толкова.

След като вече всички бяхме порядъчно подпийнали, моята приятелка заяви, че никой няма да си ходи – имало място за всички. Апартаментът им беше голям – две спални, хол, детска, всекидневна и кухня. Във всяка от стаите имаше място за спане за двама души. Приятелката ми обаче уточни, че това не означава, че трябва да си лягаме по двойки (мъж и жена), можело ние двете да спим в едната стая, другите две в другата, а третата – единият от мъжете й беше приятел. Те щяха да спят заедно, а останалите четирима мъже по двама, както и ние. Не се случи точно така – другите две момичета буквално награбиха по едно момче и ги замъкнаха някъде по стаите. Тази, чиито приятел беше с нея, също го помъкна към спалнята, и на масата се оказахме аз, колежката и още двама сладури. Тя ме извика на терасата и ми обясни, че страшно си падала по единия и тази вечер щяла да го има на всяка цена, но да не се притеснявам – аз ще спя в хола, а другият мъж в кухнята. Когато и тя се оттегли със своето завоевание, другият мъж (Стенли) ме попита дали искам да си лягам, или можело да изпие още едно питие.

– Може да изпиеш и още 3, ако искаш. Аз мога и да не спя, и утре пак да съм на работа в точното време.

– Аз също – отвърна той и наля чашата си до горе. Същото направи и с моята, и така няколко пъти. Намерихме и няколко вида ликьори отстрани на хладилника и той предложи да си направим шотове като ги комбинирахме по най-различен начин с твърдите алкохоли. Когато вече беше убеден, че не съм в състояние да мисля, Стенли се възползва от мен. Не, не си мислете че ме е насилвал, пък и не твърдя, че ми е било неприятно – просто се възползва от това, че бях пияна.

Стенли беше изключително нежен любовник – сваляше дрехите ми бавно, без да бърза, целуваше ме навсякъде, докато се убеди, че съм напълно възбудена, и чак тогава проникна в мен. Когато и двамата свършихме, Стенли не спря до тук – през останалата част от нощта, той опознаваше тялото ми с пръсти, устни, език. Аз правех същото с неговото, а на сутринта се разделихме само с по едно „Чао”.