Как да сме винаги красиви и сексапилни в очите на любимия мъж?

Как да сме винаги красиви и сексапилни в очите на любимия мъж?
Автор admin 11/04/2015 Съвети,

Във всички векове жените са искали да са очарователни и сексапилни за силния пол. Но каква е точната рецепта за тази цел? Във всеки случай, ако стреляме на хаотични посоки, няма да се доберем до заветната цел и награда „сърцето на мъжа”.

Като за начало ще Ви споделя една малка тайна, която много жени пропускат, когато искат да завоюват завинаги мислите, душата и любовта на силната си половинка. Много дами следят за външния си вид стриктно и като по учебник, но само когато са навън, а вкъщи забравят затова. Скъпи дами запомнете, че именно в домашна обстановка мъжете Ви виждат през по-голяма част от времето. Мъжете лесно могат да бъдат накарани да правят това, което ние искаме, но за целта и ние трябва да направим малко усилия и да се избавим от кризата на любовта. Добавете доза стил, нотка сексапил и капка безумен чар. Лично от моя опит, ще Ви споделя, че сърцето на мъжа не минава само през стомаха, както много жени си мислят. Това е остаряло мислени и в никакъв случай не важи за 21 век. Днес привлекателната домакиня и владетелка на мъжете е сексуалната жена, която дори и в кухнята може да е тигрица. Но и нека си споделим още една тайна, само между нас, мъжете могат лесно да бъдат манипулирани от красотата и секса. Тогава замислите се, скъпи дами, защо да не се възползваме от тази наш дар от природата и да правим със силния пол каквото си пожелаем. Все пак ние сме по-умните и нека си го признаем, господата имат примитивно мислене, което може лесно да бъде манипулирано и то в наша полза. Именно красотата е нашето природно оръжие, но за да е винаги свеж и сексуален този дар на природата, трябва да полагаме грижи и да го поливаме редовни, за да не увехне и загине.

Сега нека направим една малка черта на всичко казано до тук и да обобщим казаното. Мъжкото мислене е начин за контрол и манипулиране, а целта е изпълняване на нашите желания. Погрижете се затова, като редовно следите за външния си вид, но не само с тази цел, но и за да останете завинаги единствена жена в сърцето на рицаря на мечтите Ви.