Красиви и без дрехи

Красиви и без дрехи
Автор admin 19/05/2015 Съвети,

Да, дрехите са много важни за начина, по който изглеждаме и се чувстваме, но увереността обикновено се изпарява с тяхното събличане.

Дамите са особено чувствителни на тема фигура, а когато няма визуални прикрития като дрехите, се вижда всяка подробност. Мъжете обичат да гледат, но не си мислете, че целулитът ги вълнува повече от секси излъчването ви.

Разбира се, с някой друг трик може да превърнете тялото си в апетитна хапка, независимо от теглото и извивките си.

Първо, чиста кожа. Освежете се след дългия работен ден и не пропускайте да ексфолирате кожата си. Така тя ще бъде гладка и мека.

Второ, подхранване. Нанасянето на хидратиращ лосион за тяло е задължително. За да станете още по-неустоими може да изберете такъв със светлоотразителни частици (така популярните шимъри). Те правят тялото красиво, а кожата – идеална.

Трето, гладка кожа. Излишното окосмяване само би ви притеснило. На партньора ви едва ли му пречат леко наболите косъмчета, но самочувствието, което ще придобиете от сатенено гладката кожа си заслужава ползването на епилатор.

Четвърто, хубаво бельо. Преди да се стигне до „голата истина“, бельото е изключително въздействащ фактор. Не е толкова важно да бъде изрязано и минималистично, колкото да ви бъде по мярка, да е чисто и здраво. Е, със сигурност ще зарадвате окото на любимия с нещо червено и дантела.

Пето, дългата коса е плюс. Ако сте горда носителка на дълги коси, то те са във ваша полза. Доказано е, че мъжете, а и жените, харесват дългите гриви.

Шесто, високите токове. Може би вече навързахте картинката и не сте изненадани от последния компонент, но обувките на висок ток много се харесват на мъжете. Освен това високите обувки повдигат дупето и изправят стойката.

Не е толкова сложно, просто се изисква малко подготовка, а ефекта ще бъде вашето високо самочувствие, което автоматично ви превръща в изкусителка.