Видове бикини

Видове бикини
Автор admin 14/06/2015 Общи,

В наши дни съществува огромно разнообразие на така нареченото „Lingerie“. Повечето жени имат няколко вида бикини в чекмеджето си за бельо, като всеки вид би могъл да послужи за различни случаи и цели, в зависимост от това, с какво една жена е облечена и нейните ежедневни нужди. Днешните бикините са направени от най-различни материи, като памук, коприна, сатен, кожа, винил, латекс, мрежа и полиестер - но обикновено се счита за добър хигиенен подход да има памучно парче плат отдолу. Бикините обслужват широк спектър от цели, който варира от оформящо и стягащо бельо до такова, което е предназначено предимно за сексуална възбуда и еротични цели. Стигне ли се до обогатяване на разнообразието от бельо в гардероба, съвременната жена има доста богат избор. Що се отнася до комфорта, функционалността и стилът, сме на светлинни години от първоначалният вид на долното бельо в историята. Следващия път, когато си избирате бельо, може да бъдете благодарни за хубавите бикини, които ви карат да се чувствате уверени, красиви и секси. Ето и най-често срещаните видове бикини, съществуващи на пазара днес:

Дамски пликчета

Те са много покривни, дълбоки и известни като "Бабешки гащи".Този вид бельо е с ластик, намиращ се близо или на талията. Отворите на краката са в повечето случаи еластични и стигат точно под тазобедрената става.

 

Стягащо бельо

Стягащите бикини са предназначени да придадат оформеност на тялото на жената и обикновено съдържат ликра, която помага на плата да стяга. Този вид бикини съществуват в различни форми и дизайни, в зависимост от нуждите на женския гардероб. За много жени днес, стягащото бельо е важен компонент от гардероба им. Пристегната висока талия придва фин и елегантен дамски силует.

 

Изрязани дамски бикини

Този вид е подобен на класическия като се различава по отворите за краката, които са значително по-високо изрязани, за да придадат на крака удължен, по-секси вид. Това създава и по-тънък силует в задната част. Тези бикини се наричат още и "French Cut".

 

Бикини

Бикините имат сравнително голямо покритие в задната си част, но са с ниска талия и са с тясно парче плат в страни. Бикините - прашки са бельото, което е най-тясно в страни и предната и задната им част се свързва с лента, която обгражда тялото. Бикините са може би най-популярният вид гащички, носени от жените днес.

 

Боксерки

Боксерките (boy shorts) се носят ниско по бедрата като крачолът е леко удължен и разширен към задната части, подобно на много къси шорти.

 

Прашки

Прашките си приличат с бикините по широкия колан, но за разлика от тях покритието отзад е доста по-минимално. В повечето случаи коланът преминава в тънко въженце, което се крие между задните части. Именно затова са и доста предпочитани от дамите - не оставят забележими следи под дрехите.

 

G-стринг (G-string)

Още по-малките, подобни на прашки, G-стрингове практически нямат особено голямо (да не кажем никакво) покритие отзад. Малкото парченце плат отпред се придържа само от тънки въженца отзад.

 

Си-стринг (C-sting)

Секси дамско бельо с много практически ползи. Най-важното им свойство е тяхната незабелeжимост - можете да облечете най-сексапилната и прилеплана рокля без да нарушите изискания й вид. Си стрингите също могат да се ползват свободно във вашето ежедневие под дънки, поли или панталони. Не забравяйте обаче, че с тяхна помощ много лесно ще отключите всички мъжки сексуални фантазии.

 

В нашия сайт Taboo.bg може да намерите и няколко предизвикателни модела с отвор отдолу (без дъно).