История за една интересна вечер

История за една интересна вечер
Автор admin 24/06/2015 Истории,

Когато си на 17 години, хормоните могат направо да те побъркат. А когато количеството им се умножи по две, стават интересни неща.

Точно такова нещо се случи и с мен, преди доста време. Аз, влюбена до уши, искаща внимание, капризна и наивна… странна комбинация, той – също.
Обаче, както повечето тийнейджъри на тази възраст, не разполагахме с терен, където да излеем всичкият поток от желания. Тайни целувки под сянката на някое дърво, огряно от нощните лампи, измъкването от вкъщи под различни странни предлози, закъсняването след вечерния час (да, тогава още имаше такова нещо), защото уж часовникът се е развалил и т.н.

Това продължи твърде дълго – цяла година. Кой може да търпи толкова време, е ние успяхме, но точно в тази вечер ситуацията се нажежи, а краят й беше изключително неочакван.

Съседите ни имаха къща и необитаема сграда в един и същи двор, а аз знаех от къде мога да влезем. Решението беше взето:
- Искаш ли да отидем някъде? – попитах аз.
- Къде?
- Знам едно място, но трябва да сме тихи, кучето е в двора.

Трябваше да минем една пряка и да заобиколим къщата, за да влезем през пролука в мрежата. Със светлината на телефона, успяхме да намерим вратичката и влязохме без проблем. Беше много неуютно, но като нямаш друго и това стига.

Той си свали суичъра и го метна върху леглото. Колко ли прашно е било… Настанихме се, вече нямахме търпение да се случи дълго отлаганото събитие. Целувахме се, галехме се, не бяхме стиковали движенията си, аз се сбогувах с една шепа косми от гривата си (все пак беше дълга до кръста и се заплиташе навсякъде), а той получи няколко удара от моето чело.

Колкото беше вълнуващо, толкова и смешно, но и сериозно. Момент преди да пристъпим към същината на акта леглото не издържа на нашата страст и с гръмко пукане пропадна до пода.

От изненада извиках, а кучето на двора ме чу. Веднага дотича до прозореца на постройката, повдигна се на лапи и започна да души. Явно ме разпозна, защото започна да скимти и лае весело.

Последва скоростно обличане на дрехи, „поправяне“ на леглото и измъкване. Лампите в къщата на съседите светнаха. Колко ли щеше да обясняваме… ако ни бяха хванали?

По улицата вървяхме повече от спокойно, за да не будим подозрение, а на раздяла окачествихме опита като забавен и неуспешен.

Е, така или иначе нямахме презервативи! – смях…

Какъв ли първи път щеше да е?