Мисионерската поза

Мисионерската поза
Автор admin 27/07/2015 Общи,Съвети,

Тази секс поза е толкова широко коментирана, че едва ли не, се е превърнала в легенда. Мненията за нея са доста крайни. Някои я отхвърлят като най-страстоубиващата поза, а други я предпочитат силно.

Истината, както винаги, е някъде по средата. Така де, между двете мнения.

Докато в Украйна преди две години се опитаха да прокарат закон срещу практикуването на мисионерска поза, към настояща дата мненията не са толкова категорично абсурдни.

Но защо всъщност се започна дебата по въпроса?

Мнението на мъжете: „Няма по-убиващо желанието нещо от това да се блъска без ответна реакция!“. С други думи, веднъж легнали отдолу, жените забравят за какво са там. Поне голяма част от тях.

Какво може да се направи по въпроса?

Не е толкова сложно. Движения, противоположни по посока на тези на партньора, стенания, забиване на нокти в гърба, обхващане здраво с крака. А ако сте достатъчно гъвкави, може да ги вдигнете върху раменете му. Така се стимулира идеално G-точката.

Още един съвет за дразнене на въпросната точка е, мъжа да сложи ръката си под дупето на жената и така таза да е по-високо. Същата работа може да свърши и възглавницата, но една палава ръка в тази област е далеч по-полезна.

Мисионерската поза позволява повече романтика. Телата се трият едно в друго, има възможност за зрителен контакт, целувки и галене.

Освен всичко друго, това дава чувство за „господство“ на мъжете в леглото. Това наелектризира доста обстановката. Разбира се, включвайки и реакции на жената, а не само излежаване.

Феминистките организации може да подскочат, но това, че мъжа е отгоре, съвсем не значи, че цели да се задоволи по-бързо и не го е грижа за партньорката. Това отдаааааааавна е в историята.

За да бъдем по-събрани, ще синтезираме плюсовете и минусите на мисионерската поза:

Плюсове на мисионерската поза:

  • Телата са долепени в голяма част;
  • Има зрителен контакт;
  • Може да се целувате без нужда от акробатики;
  • Лесна е и подходяща за начинаещи любовници;
  • Усещате дишането на партньора си много добре;
  • Може да се галите, дращите или да го плясвате по дупето.

Минуси на мисионерската поза:

  • Може да бъде скучна, ако само единият се „труди“;
  • Настъпва бърза умора при мъжа;
  • Ако мъжът има проблеми с преждевременна еякулация, то тази поза ще ускори още повече процеса.

Е, това бяха плюсовете и минусите на мисионерската поза. Бихме казали, че тя е страхотна и трябва да се включи във всеки сексуален контакт, разбира се не единствено тя, а като част от коктейла.