Сексът с непознат - за и против

Сексът с непознат - за и против
Автор admin 27/08/2015 Секс и връзки,Съвети,

Сексът с непознат  - кратка забежка или нещо по-серизоно

Сега, ако се чудите защо подемаме тази тема при положение, че връзките между хората са толкова освободени…. Спрете дотук! Взаимоотношенията между огромна част от хората са толкова стандартизирани и моногамни, че няма да повярвате.

Разюзданото поведение е в характера на доста хора, но не и на всички.

Та, средностатистическият човек по-скоро е склонен да фантазира за секс с непознат, отколкото да пристъпи към фактическото му осъществяване.

Много често разказите започват с „бяхме на купон с приятели и…“ продължението може да бъде най-различно, но най-често е съпътствано с доста алкохол и бели петна в съзнанието.

Естествено, много от забежките са напълно осъзнати. Но защо е нужно?
Физическият контакт с непознат, може да се ползва като „терапия“ срещу еднообразието в дългогодишна връзка или брак. Скуката се настанява толкова здраво между партньорите, че единственият начин да се избегне (или причини) разрив е сигурен.

Дори и да не сте обвързани, сексът с човек, който не познавате, качва адреналина неимоверно много. Не знаете какво да очаквате, а неизвестността наелектризира ситуацията. Много хора го правят именно заради тръпката.

Може би има още много причини, но няма да задълбаваме сега. Разбира се, освен тези положителни страни, физическият контакт с непознат може да носи и много рискове. За да не се разводняваме, ще синтезираме като плюсове и минуси.

Плюсове на секса с непознат:
Носи разнообразие;
Повишава адреналина;
Подобрява настроението.

Минуси на секса с непознат:
Опасно е, може човекът отсреща да не е изцяло добронамерен;
Носи риск от заразяване с различни болести;
При липса на контрацепция може да доведе до нежелана бременност.

Дали всичко по-горе ще ви се случи, зависи само от вас. Колкото и пияни или въодушевени да сте, не забравяйте презервативите. Може да ви спасят от много неприятности.