Еротичното бельо – подарък за мъжа или жената

Еротичното бельо – подарък за мъжа или жената
Автор admin 28/09/2015 Общи,

Както гласи стара истина „Гърдите са като детските влакчета – предназначени са за децата, но мъжете си играят с тях“! Това беше малко намигване, но като че ли еротичното бельо е създадено по-скоро, за да радва мъжете, отколкото дамите.

Е, това е двупосочна улица. Реакцията на мъжа е категорична и недвусмислена, а тя може да постави началото на вашия секс маратон.
Смятаме да разгледаме малка част от горещото бельо, което може да запали искрата:

Бикини и прашки без дъно – о, да! Нямате време, не желаете да се събличате, няма и нужда. Бельото няма дъно и контакта с партньора може да се осъществи без каквото и да било забавяне.

Еротично боди – тези модели нямат много общо с популярните си „събратя“. Еротичното боди най-често е изработено от дантела или мрежа. Може да бъде с ръкави или секси изрязано на най-апетитните места.

Копринена нощничка – малка нежна дреха, спускаща се от гърдите и разкроена надолу. Разкрива горещи зони без да бъде прекалено провокативна. Може да изглеждате невинни и секси – едновременно!

Жартиери – има нещо доста мръснишко в тях. Да, били са и все още са част от дамското облекло, но тези дантели, в комбинация с висок ток… да, извикват не много чисти помисли.

Сутиен – според проучвания се оказва, че мъжете подаряват на половинките си предимно бяло бельо. Не е тайна, че то символизира чистотата и непорочността. Че кой мъж не иска девица, така де, може и да изиграете ролята. Дамите пък от своя страна залагат на вечната класика черно или червено, или и двете заедно.

Корсет – тежката артилерия при еротичните дрехи. Помислете си само колко ще ви хареса, докато половинката ви сваля връзките на корсета.

Накрая какво излиза? Радваме мъжете, а властта, която имаме върху тях с помощта на еротичното бельо радва нас! Двойно удоволствие за всеки!