"Не" на рутината в секса - секс играчките

Автор admin 03/10/2015 Секс и връзки,Съвети,

Доскоро употребата на секс играчки, едва ли не беше символ на проблеми под завивките. Много компетентни личности заявяват, че са достатъчно „отворени“ и за тях те са безполезни. Е, така да бъде! За останалата част от хората, играчките за възрастни може да бъдат много ценни.

В смисъл, че разнообразяват сексуалния акт, който след известно време на практика става доста скучен. Колкото и изобретателни да сте, позите ще се изчерпят, телата ще се опознаят и желанието ще се понижи.

Разнообразието от артикули за възрастни е доста голямо. Може да се консултирате с партньора си за това какво да купите, но може и да го изненадате.

Даваме пример. Партньорката ви получава клиторен оргазъм, но позите, в които той се дразни достатъчно са ограничени. Тогава много подходяща е играчка за клиторна стимулация. За да се сподели удоволствието, може да вземете пенис ринг с ушички. Тези „зайчета“ или други дългоухи животинки, се поставят в основата на пениса. Така се удължава ерекцията, а при всяко движение „ушичките“ на играчката стимулират клитора на партньорката.

Ако половинката ви иска да включите още един мъж в акта, но вие не сте много очарован от идеята, може да вземете секс играчка. Подходящи са вибратор, пенис колан или анална играчка. Така ще й доставите двойна стимулация, без да се налага да я делите с друг.

Задръжките, които може би изпитвате са само в главата ви. Включването на разнообразни аксесоари в любовната игра, доставя наелектризиращо удоволствие и за двамата.

Друга играчка, която носи двойна наслада са т.нар. приставки. Те може да бъдат като мрежичка от перли, която се поставя върху пениса, подобно на презерватив. При движение топчетата се въртят и правят масаж на интимните части и на двамата партньори.

В случай, че сте достатъчно смели може да опитате и БДСМ. Изключването на чувствително сетиво като зрението, изостря останалите усещания, а завързаните ръце повишават желанието да докоснете партньора и адреналина се покачва.

Сексуалната култура е важна част от ежедневието на хората. Удоволствието няма възраст, има предразсъдъци, които трябва да бъдат преодолени!