Защо жените изневеряват?

Защо жените изневеряват?
Автор admin 18/10/2015 Общи,Секс и връзки,

Някой ще каже „Какво значение има? Мъже, жени…, всички изневеряват!“ Говорим и за двата пола, а не за всеки човек. Е да, да, ама не! Има разлика в гледната точка на мотивите за кръшването. След като създадохме статията за „Защо мъжете изневеряват“, се почувствахме отговорни да направим и кратък наръчник за тълкуване и за господата.

Та, причините:

Влошени взаимоотношения – в България битува едно старо схващане. То е, че жената трябва да доотгледа мъжа, след като се омъжи за него. Цялата отговорност на „мамчето“ се прехвърля върху крехките й плещи. То не е готвене, пране, почистване, да изглежда добре, за да не попадне в графа „занемарени съпруги“… списъкът може да е безкраен. А ако към всичко това се добавят и едно две деца, картинката става плачевна. Пасивната страна на мъжа във всички задачи, води до постоянни скандали и охлаждане на взаимоотношенията.

Пренебрегване – мъжа е уморен след тежкия работен ден. Единственото, което иска е да се изтегне на дивана и да погледа телевизия. Да, докато жена му сложи масата за вечеря и се занимава с децата. Следва бързо похапване, с поглед втренчен в екрана и отново изтягане на дивана. Е, дали не е пренебрегване?

Скуката – тя е особено опасна за връзката. Няма да задълбаваме, но се пазете от нея.

Сексуалната досада – и мислите, че след всички акробатики от деня, за да бъде идеалната жена готова с всички задачи, ще има желание за интимност. По-скоро не, едва ли искате да заспи по време на акта. Съвет: помагайте, с каквото можете в семейните задължения. Разбира се, през цялото време, а не само, когато ви подгони мерак.

Отмъщение – жените се славят с коварството си. Не напразно, вярвайте! Ако усети, че я подценявате и не я смятате за достатъчно значима за уважение, тя ще ви докаже, че грешите.

За занимавка – да, има и жени-тигрици, които запълват времето си… с мъже.
От любов към спорта – събирането на любовни скалпове, не е запазена територия само за господата. Макар че, на дамите, които често кръшкат да се гледа по-строго, отколкото на мъжете.

Та, причини за изневяра може да се намерят много, но за нас това беше другата страна на монетата.