Аз и моята личност

Аз и моята личност
Автор admin 20/01/2015 Общи,

Началото на всяка една завладяваща история трябва да бъде грабващо!

Мога да започна историята си с „имало едно време”, тъй като това, което скоро ще кацне на белия лист го е имало, и определено си заслужава да остане запечатано.

Чували ли сте израза, че на плажа не се ходи с пясък? Е, аз стриктно се придържах към това правило, и никога не си заведох „пясъка” на море – все пак там „пясък” колкото искаш. Тъй като лятото ти дава безкрайни възможности за изяви и забавления, запознанствата с нови хора са просто неограничени. Да се запознаеш с „познат на гаджето на приятелка” просто е ежедневие, а да си набележиш някой от тези „познати” за мишена е просто неизбежно. А колко сладко е, когато това е едно неопитно същество, на което природата е отредила да бъде ловец, но то все още не знае как се ловува. За такава ситуация българския народ се изразява с думите „Хем му се иска, хем не му стиска!”.

В такива моменти обожавам да проявявам таланта си на актриса, поосъвършенстван след краткото ми обучение в пети клас. За да не оставям грешно впечатление за себе си ще ви кажа на ушенце, че цял живот съм търсила в мъжете единствено... секс.

Колкото и нелогично да звучи, не съм от онези жени, които търсят сериозна връзка, брак, деца и т.н., или не търся поне за момента... Не приемам за себе си думата изневяра, тъй като не съм обещавала да бъда вярна на когото и да било. Не приемам за себе си и идеята за платена любов, която убива цялото удоволствие от лова. И под лов, да, определено имам предвид свалката с целия кеф, който носи, несравним нито с любовта, нито със секса, нито с каквото и да било. Единствено тръпка. Да, такава съм си аз, флиртаджийка и мръсница.