В очакване на "50 нюанса сиво”

В очакване на
Автор admin 25/01/2016 Общи,Секс и връзки,

Много от вас с нетърпение очакват премиерата на романтично-еротичния филм "Петдесет нюанса сиво" (Fifty Shades of Grey), по едноименния бестселър на Е. Л. Джеймс и сигурно вече са си запазили билети за премиерата на 13ти февруари 2015г. (или ако някой от вас се е уредил за предпремиерата в България на 11ти февруари).

Филмът ще се нареди сред най-еротичните ленти на всички времена със своята разкрепостеност и реализъм и ще има ограничения във възрастова категория, което означава, че еротичната продукция ще е забранена за лица под 16 години.

Саундтракът към лентата ще бъде на пазара дни преди световната предпремиера - на 10 февруари и ще включва общо 16 парчета на едни от най-известните музикални изпълнители, сред които Beyonce, The Weeknd, Ellie Goulding, Sia и много други.

 

Предлагам ви списък с всички парчета, както и линк за сваляне от iTunes.

 1. I Put A Spell On You (Fifty Shades Of Grey) – Annie Lennox
 2. Undiscovered – Laura Welsh
 3. Earned It (Fifty Shades Of Grey) – The Weeknd
 4. Meet Me In The Middle – Jessie Ware
 5. Love Me Like You Do – Ellie Goulding
 6. Haunted (Michael Diamond Remix) – Beyoncé
 7. Salted Wound – Sia
 8. Beast Of Burden – The Rolling Stones
 9. I’m On Fire – AWOLNATION
 10. Crazy In Love (2014 Remix) – Beyoncé
 11. Witchcraft – Frank Sinatra
 12. One Last Night – Vaults
 13. Where You Belong – The Weeknd
 14. I Know You – Skylar Grey
 15. Ana And Christian – Danny Elfman
 16. Did That Hurt? – Danny Elfman


Е, ок, и аз я чакам с нетърпение :)

Не мога да ви осигуря билети за прожекцията, но мога да ви предложа няколко глезотийки за вашето преобразяване в Анастейжа и Крисчън.

Стаята ви може да не е червена, с кожа и сатен, но вие спокойно можете да се превърнете в предизвикателна робиня или да бъдете вързана в секси дантела. Метални халки, пастиси, камшици  и белезници със сигурност ще ви помогнат да влезете в роля, а любителите на по-хард преживяванията могат да разгледат и БДСМ* категорията ни.

*Забележка: Целта на БДСМ е да се постигне възбуда и удовлетворение от нарушаване на общоприетите норми и граници в сексуално отношение. Задължително е двамата партньори да са съгласни с това, да се уговорят предварително за границите и ролите.

 

"Не е толкова страшно, колкото си мислиш. Най-големият ти враг е собственото ти въображение."