Най-разпространените митове за мъжете

Най-разпространените митове за мъжете
Автор admin 26/02/2016 Мъже,Общи,

Около всичко, за което може да се сетите върлуват митове – че като се потим отслабваме, че ако корема на бременната е ниско, бебето ще е момче, че през март не се подстригва косата…. и какво ли още не. Сега сме решили да разгледаме най-популярните митове за силните ни половинки и има ли истина в тях.

1. Винаги са готови за секс – според едно проучване, проведено някъде далеч от тук, мъжете мислят за секс на всеки 6 секунди. Моля?! Че те как изобщо могат да стоят на краката си при толкова ангажиран мозък? Истината е, че мислят за секс толкова, колкото и жените. Е, добре де, може би малко повече. Но и те, както и дамите имат редица проблеми, поради които не желаят близост – умора, стрес, проблеми… мързел.

2. Не изпитват емоции – така, един път искаме да бъдат стабилни, силни, да ни бъдат опора в трудни моменти, а в другия момент размахваме пръст и ги обвиняваме, че не показват никакви емоции. Да, мъжете в повечето случаи се притесняват да плачат или да поскачат от радост. Често не могат да си позволят тези изблици. Дори някои жени не го правят, пък какво остава за един мъж, например 1.9 м. около 100-тина килограма… Мили момичета, това че вашата силна половинка не изразява емоциите си, както вие, не означава, че не ги изпитва.

3. Не плачат – о, плачат и още как. Емоциите, които изпитват (виж т.2) може да ги накарат да проронят някоя сълза, но едва ли искат да ги видите в това състояние. Именно това е причината да преглъщат сълзите си, докато останат сами.

4. Повърхностни са – господата предпочитат да бъдат обвинени в това, отколкото, че са дървени философи и всезнайковци. Не се впускат да анализират защо някоя ваша приятелка е направила еди какво си или пък не коментират отношенията на поредната скандална двойка в поредното реалити шоу. Е, както виждате за много от митовете самите мъже са си виновни. Другите ние сме ги предизвикали, а трети – направо сме си измислили.

 

В следващата статия ще разгледаме и най-разпространените митове за жените пречупени през мъжката гледна точка.