Популярни секс фетиши

Популярни секс фетиши
Автор admin 14/09/2016 Общи,

Започваме направо по темата – какво е фетиш и кои са най-разпространените фетиши.

Фетишизмът е натрапчиво влечение към определен предмет (част от тялото). Това привличане е изключително важно за сексуалната възбуда и удоволствие от секса (мастурбирането). Фетишът е добавка към секса, която много хора искат, други предпочитат да имат, а трети не могат без нея. Като цяло темата е насочена към мъжете, не че жените нямат фетиши, просто те доста съвпадат.

Започваме с едни от най-разпространените секс фетиши:
- Кожени дрехи – мисълта за стройно тяло в секси кожен костюм може да накара всеки да потръпне. Но някои господа не успяват да се възбудят, ако партньорът им не е облечен с кожени дрехи. Същото може да е валидно и за използването на кожени аксесоари – ръкавици, камшици, ботуши.
Пиърсинг – на езика, на пъпа, гениталиите… Те се свързват пряко със сексуалните преживявания. На много мъже им харесва усещането от допира на метала в комбинация с езика на партньора им по най-чувствителните местенца.
Коси – тук може да става въпрос за дължина - много мъже харесват жени с дълги коси, които може да хванат или просто обичат усещането от гъдела върху тялото. Други пък имат предпочитание към цвета на косата – руса, червена, тъмна… При жените е същото – те може да се възбуждат от мъже с даден цвят или дължина на косата.
Гърди, дупе, устни - различните мъже си падат по различни размери, и за трите. Някои предпочитат малки, други големи гърди и им е невъзможно да постигнат сексуална наслада, ако партньорката им не притежава съответния вид. При жените е същото, въпреки че огромна част от дамите харесват стегнати и спортни гърди и дупета. Плътните устни пък са „аксесоар“, който може да развихри фантазията и да се превърне във фетиш за не един мъж.
Стъпала – доста популярен мъжки фетиш. Някои дори стигат дотам, че да избират партньорката си според това дали стъпалата й отговарят на определени изисквания. Най-често става дума за малки, хубави и добре оформени стъпала. По време на любовната игра и сексуалния акт мъжете обичат да облизват и засмукват стъпалата на партньорката. Това е много приятно и за самата нея, тъй като стъпалата са много чувствителни на подобен тип стимулация, а това носи огромна наслада.
Жартиери – в това облекло има нещо много… френско, мръснишко и сексуално.
Обувки с висок ток – съгласете се, много по-секси изглежда една жена, която носи обувки на висок ток. Разбира се, това се е превърнало и в изключително популярен фетиш.

Чудите се дали сте фетишист? Вижте примерът по-долу като замените обекта-фетиш с произволен.

Харесвате сексуалната си партньорка облечена в мокри дрехи, докато правите секс? Тялото с прилепнали към него мокри одежди изглежда много апетитно, съгласни сме. Но, ако държите при всяка ваша среща, сексът да е с мокри дрехи, иначе не изпитвате възбуда – то това е вашият фетиш.

Фетишите в никакъв случай не са нещо лошо. Когато между партньорите има разбирателство и съгласие по темата, те може да се окажат много пикантна подправка за разнообразяване на интимните отношения. Естествено, всяко нещо си има граници – узнайте къде са те и не ги преминавайте, за да си гарантирате приятни изживявания с половинката.

Тагове: фетиш секс