Секс извън спалнята – идеи – І-ва част

Секс извън спалнята – идеи – І-ва част
Автор admin 17/11/2016 Общи,Съвети,

Ако искате освежаване на сексуалния живот – забравете за спалнята! Да, но там е толкова удобно, чисто, осветлението (липсата му) е подходящо…. И като се излегнем, едно приятно… Чакайте малко! Сега ще спим или… С други думи, ако искате да внесете малко свеж въздух в отношенията с половинката, опитайте някое по-нестандартно за вас място. Подчертаваме – за вас! За едни сексът в кола може и да е редовен, но за други да е нещо ново и непознато.

Започваме с някои предложения, както и съвети за това какво да очаквате:

На плажа – да, онова време от годината, в което всичко е любов и слънце… Какво по-нормално от нова лятна авантюра, но дори и да сте заедно отдавна, това е страхотен момент за освежаване. Щур купон цяла нощ и осъмване на плажа, а преди това… На кой няма да му се прииска малко интимност, вълните, луната, бризът – романтика отвсякъде!
Съвет: без значение кой ще бъде отдолу, постелете кърпа или дреха. При движение е възможно пясъкът да издере гърба на партньора и вашите колене.

На стълбите – разбира се, ако може да си позволите усамотение. Може да избирате различни пози – изправени с проникване отзад, мъжът да седне на стъпалата, а жената да го яхне, кучешката или както решите.
Съвет: Не е много добра идея да избирате стълбището в блока, където съседките непрекъснато дебнат на шпионките (дори през нощта) кой какво прави. Като цяло хората, живеещи в кооперации са малко прецакани в това отношение.

Пред огледалото – тук вече сте където решите или по-точно, където има достатъчно голямо огледало. Воайорът във вас ще тържествува! Гледката на отражението ви действа изключително стимулиращо, все едно участвате в порно филм и го гледате. Освен това имате визуален достъп да всяка точка от вашия партньор.
Съвет: попитайте партньора си дали иска да сте пред огледало. Много жени (а и не само) се притесняват от дефекти във фигурата си. Възможно е, докато правите секс пред огледалото тя изобщо да не е на вълна удоволствие, а критично да оглежда заобленостите си, например.

Сред природата – отидете на пикник, пригответе си вкусно и леко хапване, и не забравяйте да вземете повече одеяла (постелки). Изберете усамотено, но достатъчно безопасно място и се отдайте на страстите си под звуците на природата. 
Съвет: преценете мястото, дали е оживено или пък има риск от среща с диви животни (опасни). Нали не искате да се спасявате, тичайки голи из гората. В колата – че кой на младини не го е правил там? Все пак не винаги е имало свободен терен за тези страсти, нали? Въпреки че за някои тези времена са отминали и сега не се налага, колата е чудесен вариант за разнообразие.


Съвет: преобладаващите пози, които са удачни за секс в колата, са тези, при които жената е отгоре. Паркирайте на достатъчно усамотено място и се отдайте на удоволствието.

​Очаквайте в следващата част още предложения за секс извън спалнята.