Секс извън спалнята – идеи – ІІ-ра част

Секс извън спалнята – идеи – ІІ-ра част
Автор admin 18/11/2016 Общи,Съвети,

Продължаваме с някои идеи как да „изнесете“ секса извън пределите на спалнята. Все пак няма да се спираме на някакви супер екстремни и почти невъзможни места, но ще ви дадем съвети, с които да разнообразите сексуалния си живот.

Следват:

В мокрото помещение – с други думи – при пералнята! Дааа, но за да се получат нещата трябва тя да бъде включена (на центрофуга). Качете партньорката си на пералнята, и докато прониквате в нея, вибрациите от машината ще я подлудят. Също така може да останете вътре в нея неподвижно и да се оставите на вибрирането да ви отведе до края.
Съвет: препоръчваме тази поза, тъй като едва ли имате огромна пералня, върху която може да се излегнете и двамата…, но ако имате – действайте. Придържайте седящия отгоре партньор, за да не се стигне до нараняване.

На палатка – в предишната част на темата предложихме секс по време на пикник, но защо не и на къмпинг. През лятото нощите също са нажежени, но от страсти. Сгушени в палатката, какво да правите освен да се гушкате и галите….
Съвет: ако не искате да изнесете представление на останалите хора от компанията ви, не трябва да пускате никакво осветление вътре в палатката. Тъмнината допълнително ще изостри сетивата ви.

На пейка – изберете си усамотено място в парка, или друго подходящо, и действайте. Не е нужно да сваляте дрехите си, просто открийте важните зони и се насладете на забранения плод.
Съвет: подходящи пози са тези, при които жената е отгоре. Тя контролира проникването, достатъчно е да вдигне пола и да отмести бикините, и сте готови за действие.

В тоалетната на заведение – отишли сте на клуб с компания, разгорещени и в приповдигнато настроение, никой няма да ви съди, ако се отдадете на бърз секс в тоалетната.
​Съвет: изберете поза, при която не докосвате санитарните мебели, с други думи – тоалетната. Знаете, тези места гъмжат от микроби и едва ли ви се иска да „лепнете“ нещо опасно. Препоръчваме поза, при която и двамата сте изправени. Умишлено пропуснахме работното място, асансьора и банята, тъй като са доста опасни. Шансът за оргазъм намалява заради стреса, а рискът от уволнение, поява на клипче с вас в интернет пространството и травма, се увеличават многократно.