50 нюанса по-тъмно

50 нюанса по-тъмно
Автор admin 10/02/2017 Общи,

Чакахме дълго и търпеливо и моментът настъпи. 2 години по-късно след премиерата на "50 нюанса сиво", отново на най-подходящия празник и вече по традиция, излиза “50 нюанса по-тъмно”. Премиерата на филма е на 10 Февруари (предпремиерно за най-нетърпеливите може да го гледате от 8-ми), а премиерата на третата и последна част е насрочена за Февруари 2018г.

След бурната връзка, през която преминават Крисчън и Анастейша в първата част, тук очакваме повече драматизъм, малко екшън, мистерии и изцяло нов поглед над нещата. След като авторката остава недоволна от екранизацията на първата си книга, смятайки, че е прекалено захаросана, режисьорът и сценаристът на втория филм са сменени и се очаква историята да бъде по-истинска и съответсваща на книгата и възгледите на създателката си. Точно според очакванията на Е. Л. Джеймс, предполагаме ние, имайки предвид, че режисьор е Джейм Фоли, а сценарист Найл Леонард – съпругът на авторката.

Няма да Ви издаваме какво ще се случи, макар, че сме сигурни, че сте чели книгата и имате представа, но ще Ви споделим трейлъра на филма, който обещава много горещи сцени, палави погледи, идеи, които при малко смелост може да заимствате и да приложите на практика... И много блясък, лукс и красота.

Като стана дума за блясък, лукс и красота, трябва да Ви споделим една любопитна информация. Британската марка за бельо Coco de Mer е пуснала колекция луксозно бельо по образа на Ана. Интересна подробност е, че авторката на книгата е ходила до техния бутик, когато е правила проучване за написването на книгата, а ние в крайна сметка можем да се насладим на тази провокативна колаборация. Както казват от компанията, фокусът на колекцията е върху “възвисяването на женската сила съчетана с женственост и отдаденост”. Колекцията е прекрасна, а ние почерпихме вдъхновение от нея, за да Ви представим 3 подбрани модела в стил “Анастейша”, с които да се потопите в атмосферата на филма и да пренесете действията от екрана на някое друго място с избрания от Вас човек.

 

Първото ни предложение е боди с дълбоко деколте. Един елегантен и предизвикателен модел от черен тюл и полупрозрачна дантела с дълбоко деколте, захванато с декоративни каишки. С него може да предизвикате себе си, без да излизате прекалено много от зоната си на комфорт.

 

Второто ни предложение е малко по-смело, но също така нежно и деликатно. Комплект от три части, в който има изискан дантелен сутиен с меки чашки и бикини с ниска талия от същия материал. Интересните детайли тук са красивата маска за лице, която ще Ви придаде доза загадъчност и сваляемите каишки, които се прикребят за бикините, сутиена отпред и отзад и завършват като чоукър. Този комплект е малко по-смел и палав. Но сме подбрали и трети вариант – за тези, които искат директно да се гмурнат в дълбокото.

 

Комплект от 4 части, подходящ за връзване... Тук изпозлваната материя е по-скоро за декор на вашите желания, отколкото за прикриване на прелестите Ви. Това със сигурност не е комплект, който ще облечете на работа под костюма си, но обезателно ще искате да го ползвате отново и отново в извънработно време. Сутиенът и прашките са съчетание от деликатна дантела и тънки връзки, а за още повече драматизъм има включено дантелено домино и нежни белезници. Върпосът е колко добре умеете да плувате ;)

 

Ако сте прекалено напреднали в палавата материя за нашите еротични комплекти, предлагаме Ви да разгледате разделът БДСМ фетиш и да осъществите дори най-палавите си фантазии. Преди или след като изгледате филма, това решавате Вие. Ние Ви пожелаваме един секси палав празник!