Мисли за пролетта в лила!

Мисли за пролетта в лила!
Автор admin 14/07/2017 Общи,

Дойде онова прекрасно време от годината, в което цветята цъфтят, времето се постопля, а дърветата отново са зелени. Вдъхновихме се от ароматния и нацъфтял люлак и решихме да Ви предложим една нежна селекция в лилаво. Насладете се!

 

Какво по-хубаво от това да дадем на тялото си малко въздух и са го извадим от дебелите пуловети и зимните пижами? Този комплект секси нощничка с прашки и жартиери ще Ви даде свобода, ще разгорещи страстите и ще повдихне самочувствието Ви. Предната част е с нежна бродерия в екрю, която кореспондира с основния лилав цвят, а страничните части са от деликатна прозрачна материя. Чашките са твърди, с повдигащ ефект и за удобство отзад има закопчалка, подобно на сутиен. В комплекта има секси прашки, а нощничката завършва с жартиери. Можете да я носите както при затворени врати с някой специален човек, така и под облеклото си при излизане навън. Гарантираме Ви, че при всички случаи крайният резултат ще е зашеметяващ!

 

Ако искате само да добавите лек цветен детайл, тези секси прашки са един страхотен избор. Ниската им талия (ама наистина ниска) е идеална за всякакви дрехи, под които не искате да си личат излишни детайли от бельото Ви. Дали ще ги носите с прилепнала рокля, дънки с ниска талия или без нищо ;) моделът със сигурност ще Ви изненада с дизайна си и нежната материя, от която е изработен.

 

Ако пък предпочитате бикини пак няма да Ви оставим разочаровани. Този асиметричен модел е с прозрачна дантела и три нежни ленти. Биха били еднакво удобни както за ежедневна употреба, така и за палаво прекарване в спалнята. Останалото зависи само от Вашата фантазия :)

 

Накрая, но не на последно място, ще насочим вниманието Ви към един изключително не-ежедневен, но крайно предизвикателен комплект. Ако търсите нещо, с което да изненадате човека до Вас, с този сет няма как да сгрешите. Прашките и сутиена са с тънки лентички и декорация от дантела по края на тактически разположените отвори. Към тях вървят нежни белезници от дантела и секси маска тип домино. Няма нужда да Ви даваме повече подробности, оставяме ги на Вашето въображение!

 

Лилав бонус към всички продукти – мрежести чорапки с дантела. Може да ги съчетаете както с еротичните комплекти, така и като аксесоар от ежедневната си визия.

Пожелаваме Ви да се насладите на пролетта и се отдадете на цветни преживявания!