Подаръчен ваучер от Taboo.bg

Подаръчен ваучер от Taboo.bg
Автор admin 19/12/2017 Общи,

Какво е ваучер?

Ваучерът е чудесен начин да изненадате любим човек, като оставите избора на него. Ваучерът се заплаща от подаряващия при закупуването му от сайта, след което може да бъде изпратен по e-mail или в хартиен вариант.

Защо да подаря ваучер?

Ако вече сте се спрели на варианта Еротично бельо за подарък, но Ви притеснява например въпроса “Ами ако не уцеля размера или цвета?”, или не сте сигурни коя точно секс играчка би задоволила капризите на Вашия човек. Точно по тази причина подаръчният ваучер е идеален вариант – с него ще бъде закупено точно това, което искате да подарите, точно в този вид, в който получателят ще го хареса.

Каква е стойността на един ваучер?

Вие сами можете да изберете стойността на подаръчния ваучер, като минималната е 5 лева, а максималната е 500 лева.

Как да закупя ваучер?

Купуването на ваучер е възможно с няколко стъпки:

  1. Отидете на страницата за покупка на подаръчен ваучер.
  2. Попълнете полетата с данни за получателя и Вашите данни - име и email. Получателят няма да получи нищо на имейл адреса си, освен, ако не сме се раазбрали, че искате да изпратим ваучера директно на него!
  3. Изберете тема на ваучера - “Рожден ден” или “Изненада”.
  4. По желание можете да добавите съобщение, което да изпишем върху ваучера.
  5. Изберете и напишете в полето стойност на ваучера.
  6. Маркирайте отметката с условията за покупка на ваучер и натиснете бутона "Продължи". Това ще добави конфигурирания ваучер във Вашата количка.
  7. Завършете поръчката си.

След като преминете през тези стъпки трябва да заплатите ваучера по банков път или с Медали. Възможно е и плащане с наложен платеж, ако желаете да Ви изпратим ваучера отпечатан - за целта е необходимо да отбележете в коментар, че желаете отпечатан ваучер и плащане с наложен платеж.

Как се получава ваучера?

Ще получите ваучера на вашата електронна поща – ще получите готов за отпечатване файл в PDF формат с всички данни. Получаването става след отчитане на плащането Ви по банков път или с медали – обикновено това отнема до 1 работен ден.

По желание можем да изпратим отпечатан ваучер с куриерска фирма до посочен от Вас адрес или офис на Еконт. Изпращането става на същия или следващ работен ден, в зависимост от часа на поръчката Ви, а доставката е в деня след това. Опцията за отпечатване на ваучер ще ви струва допълнително 5 лева, които включват красиво отпечатан ваучер в подаръчен плик и доставка. Ако желаете отпечатан ваучер, трябва да го напишете като коментар към поръчката Ви. Може да заплатите неговата стойност с наложен платеж на куриерската фирма, по банков път или с медали.

Срок на ваучера?

Ваучерите са със срок на валидност 3 месеца като крайният срок на валидност на ваучера ще е посочен на него. Естествено, можем да направим компромис от няколко дни, но колкото по-скоро се използва, толкова по-скоро получателят ще се радва на подаръка си :)

Плащане с ваучер

С ваучер може да се заплати всеки артикул, който се предлага в Taboo.bg и който е наличен към момента. За целта след като изберете и добавите в количката желания часовник, трябва да отидете на страница "Разплащане". Въведете кодът от Вашия ваучер в полето "Въведи код на подаръчен ваучер" и натиснете бутона "Приложи". Ако всичко е наред, стойността на ваучера ще бъде приспадната от Вашата поръчка. Ако имате проблеми, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти.

Плащане с ваучер

Важно е да се отбележи, че ако продуктът е на стойност по-ниска от стойността на ваучера, остатъчната сума не се връща. В случай, че избрания продукт е на стойност по-висока от тази на ваучера, за него е необходимо да се доплати.