50 нюанса освободени

50 нюанса освободени
Автор admin 24/01/2018 Общи,

Февруари вече чука на вратата, а какво значи това? Свети Валентин? Трифон Зарезан? Мартеници? Глупости! Има само едно нещо, което ни изкарва извън кожите ни и ни наелектризира до краен предел вече трета година подред (за съжаление този път за последно) и това е любовната история на Анастейша Стийл и Крисчън Грей, поднесена ни от големия екран - 50 Shades Freed (50 нюанса освободени).

Новата и финална част от екранизацията на бестселъра на Е. Л. Джеймс ще излезе по кината още на 9ти Февруари, като вече е възможно да направите резервация за билети.

Сигурни сме, че сте напълно наясно с цялата история на Ана и Крисчън – от началото, та до самия край. Но филмите, както знаем, не винаги пресъздават книгите дословно, за това се разровихме и решихме да споделим с Вас пет неща, които ще видите във филма. Така че, ако искате да останете възможно най-изненадани, пропуснете следващите редове.

Анастейша открива, че е бременна, докато се намира в болницата, за да се грижи за доведения си баща. Дали Грей ще приеме тази радостна новина по начина, по който всяка бъдеща майка се надява или нещо друго тормози мислите му?

– Опасността дебне Анастейша и след приятна вечер с приятелка навън, тя разбира, че бифшия й шеф Джак Хайс е влязъл с взлом в дома й с цел да я отвлече. Дали на по- късен етап това ще се осъществи и как?

– Крисчън не спира да се вижда с тинейджърската си любов Елена Линкълн.

– Отново той открива мрачна тайна за миналото си, докато Ана се възстановява от нападението.

– Всичко останало – бялата рокля, лукса, колите, почивките.... не са неочаквани, но пък винаги пълнят сетивата с приятни емоции. И сексът, разбира се. Него го оставяме изцяло на Вашите възгледи и размисли.

След като първия филм от поредицата се оказа тотален блокбъстър, да видим как ще се представи и финалната глава. Пожелаваме Ви приятно гледане. А ако се почувствате неочаквано вдъхновени след края на филма, не се колебайте да разгледате нашите секси предложения – нескромно заявяваме, че можем да Ви помогнем мигновено да се въплатите в любимите си герои и да пресъздадете любимите си сцени от филма или от книгата.

В Taboo.bg можете да намерите оригинални секс играчки Fifty Shades Of Grey, вдъхновени и одобрени от авторката Е.Л.Джеймс.