Секс лагер (II-ра част)

Секс лагер (II-ра част)
Автор admin 10/03/2015 Истории,Секс и връзки,

За един час определено си показахме кой какво може... Изтощени, вече от нещо по-смислено, и двамата гледахме празно в телевизора. Размазана от удоволствие едвам се облякох. Спеше ми се адски, но не исках да оставам при него, наистина не желаех никой да разбира за аферата ни, децата и мнението им бяха особено важни за мен. Плюс това мразя клюките – не желая да ме разнасят, а на подобни лагери всяка дума се превръща в история, не исках да дърпам дявола за опашката.

Докато ме изпрати до вратата не спираше да ме целува. Чувствах се все едно съм изкачила връх Мусала – изтощена, удовлетворена, постигнала целта си, а пред мен – гледката беше страхотна...

Спала съм като пън, когато в стаята се разнесе конски тропот. Децата имаха навик да будят доброволците и да портят кое от другите деца се е успало. Офф, явно това нямаше да е лесна почивка, но поне имах какво да ме крепи.

Слязох на закуска. С Тони си разменихме по един бърз поглед и усмивка. Той седеше на една маса с още три момчета, а аз си намерих място до две доброволки и едно дете. Погледа ми не се отлепяше от него. Нямах търпение всички да си легнат, а аз да се промуша отново при него, а беше едва девет сутринта!

Преди обяд доброволците преподаваха разни интересни неща на децата, а следобяд се организираха игри, плуваше се в басейна или се ходеше на плаж. Стана време за обяд. Отново успяхме да си разменим само по един поглед, имаше много хора, а децата си искаха внимание, всеки те ангажираше със себе си и искаше да те опознае по-добре. Сбутахме се пред десерта.

- Е, сега ако ми вземеш кремчето много ще ти се разсърдя – смеех се и го гледах престорено сърдита.
- Еее, последното ли е, айде, от мен да мине, оставям ти го – и той ми се усмихваше. Приближи се по-близо и едвам чуто каза – Аз ще си чакам моя десерт горе...

Изтръпнах цялата. Сега вече определено се криехме. Тази игра на котка и мишка ме възбуждаше страшно много – сега определено имаше кой да ни хване...

Той се качи на горе без десерт, а аз само където не се задавих с моя. Изядох крема до половината и казах, че отивам да си полегна за половин час, че не съм свикнала да ставам толкова рано, обличам си банския и тръгвам с групичка деца към плажа. Разбрахме се с няколко момичета и изтичах нагоре към стаите. В коридора се мотаеха няколко деца, разменихме по няколко думи и се прибрах в стаята си, уж да подремна. Шумът утихна, отворих вратата и бързо стигнах до стаята на Тони, почуках, а той ми отвори вече по бански. Дори не каза нищо, само ме сграбчи, вдигна ме във въздуха и без да сира да ме целува ме подпря на стената. Ако случайно сте чели „Кръстника” на Марио Пузо ще разберете как се чувствах в този момент. Нямахме време, можеха да ни хванат, но желанието ни един за друг ни подлудяваше. Чувствах се като във филм, а когато свършихме знаех, че днес ще съм с разтреперани колене целия ден.

Не питайте как се завлякох до плажа. Естествено убеждавах всички, че вида ми на сгазена ябълка се дължи на кофти пътя от предишния ден и че на следващия ден определено щях да съм свежа като краставичка. И аз така си мислех – щях, ако и тази нощ не съм подложена на секс маратон.

Прибрахме се за вечеря, и след като децата бяха по леглата няколко доброволци останаха да следят за реда, а тези, които не бяха на „смяна” излизаха по заведенията или играеха карти в градината. С няколко човека се уговорихме да се разходим по плажа. И Тони беше сред тях – дали тази вечер щеше да се сбъдне мечтата ми за секс на плажа?