Еволюция на мъжкото мислене или как да манипулираме един мъж

Еволюция на мъжкото мислене или как да манипулираме един мъж
Автор admin 20/03/2015 Мъже,Съвети,

Еволюцията на мъжкото мислене е преминала през много етапи, но силния пол така и не разбра, че жените си имаме малки хитрини, с които да ги манипулираме. И защо не, като може така да ни изпълняват желанията и да постигаме всичко което искаме, без дори мъжете да разберат какво правим. Хитро, не мислите ли? Има си начини, с които умело да правим това и аз лично вече съм усвоила изкуството на това как да манипулираме мъжа до себе си.

Характерно е, че силният пол мисли ограничено. Това определено може да е предимство в наша полза, което умело да използваме и да го накараме да изпълнява всяко наше желание. Като за начало е важно да покажем на мъжа, че той не е единствен и че ние не сме влюбени в него (дори да е така, никога не го показвайте и казвайте). Дръжте се на ниво и бъдете интересна в общуването. След 2-3 срещи започнете да увъртате и да казвате, че имате ангажименти в момента и затова не може да се видите сега. Накарайте човека срещу Вас да чака и да се измъчва от съмнение дали искате да се видите отново. Мъжкото мислене е повърхностно и опредено можете да се възползвате от това.

Няма как да пропусна да спомена, че жената притежава още едно силно оръжие в своя полза – сълзите. Няма мъж, който да види плачеща жена и да не пожелае да изпълни всяко нейно желание. Странно, защо ли винаги действа този трик.. ☺ Аз лично съм го използвала не един път и не при един мъж. Сега мога да кажа, че имам много придобивки в гардероба си и не само, които съм получила благодарение на малките хитрини, с които да манипулираме един мъж. Винаги правете дискретни комплименти на мъжете. Така ги разтапяте и го карате да изпълняват вашите желания, без дори да разбират, че ги манипулирате дискретно, използвайки повърхностното им мислене срещу самите тях.

Истинското оръжие на жената е нежната усмивка. В съчетание с правилния план за действие, всеки мъж ще бъде ваш роб. Не трябва да Ви пука, ние сме жени и сме създадени, за да манипулираме и да се възползваме от нашата сила и различен начин на мислене. Бъдете кучки, както аз и ще имате всеки мъж, който пожелаете, но не завинаги, а докогато Вие го искате за себе си!