Секс за една нощ – скоростна отсечка за бързи удоволствия

Секс за една нощ – скоростна отсечка за бързи удоволствия
Автор admin 30/03/2015 Секс и връзки,Съвети,

Кучката живее във всяка една жена, но понякога тя се крие много надълбоко в съзнанието ни. Ами нека тогава пуснем нейния дух на свобода и развихрим фантазията си… Коя от нас не си е мечтала за секс за една нощ с човека, който оправя градината на съседката отсреща? Или пък как да не пожелаем онзи загорял и потен мъж, който се е излегнал срещу нас на плажа? Ако искате да преживеете истинска буря от емоции, то може би именно сексът за една нощ с красавеца, който живее срещу Вас е лекарство Ви за сигурни удоволствие.

Но нека сега задълбаем малко по-надълбоко в мисленето на всяка от нас. Все пак и аз съм жена и знак какво искаме ние, за да сме задоволени. J Дори да си имаме приятел, защо това да ни спира? Все пак се живее веднъж и ще Ви призная едно сладко и дръзко нещо. Наведете се, ще Ви го кажа на ушенце… тръпката от това да бъдеш с друг мъж за една нощ, когато си имаш партньор е неописуема. Ами защо тогава да се ограничаваме откъм преживяването на силни емоции и удоволствия, когато можем да имаме не само това, което искаме, а всичко, което си пожелаем.

Често пък с партньора до нас не можем да се отпуснем и не защото имаме задръжки, а защото нашият мъж има праволинеен образ за всичко и особено за сексуалните дисциплини. Преодолейте кризата в сексуалния си живот и задоволете глада си за страст и силни емоции със секс за една нощ или се впуснете в скоростната отсечка за бързи удоволствия. Аз никога не ограничавам фантазията си до повърхностното мислене и разбиране на мъжете в секса, не го правете и Вие. Сексът за една нощ е тръпка и тя трябва да се изживее тук и сега!