Защо мъжете изневеряват?

Защо мъжете изневеряват?
Автор admin 10/11/2015 Мъже,Общи,Секс и връзки,

Това е един толкова древен въпрос, че трябваше да го изчистим от паяжините. Въпреки това, много жени си го задават ежедневно. Защо партньорът изневерява? Причините, разбира се, може да бъдат разнообразни. Признаваме, че статията се получи малко от типа „проблем-съвет“ към дамите, но се надяваме да ви е от полза.

Причини:

Влошени взаимоотношения – когато между партньорите има напрежение, няма разбирателство и скандалите са ежедневие, напълно логично е мъжът (и не само той) да потърси утеха на друго място. Съвет: Постоянните скандали, мрънкане, натякване и заяждане не са приятни за никого. Така че, замислете се дали е нужно да отбелязвате саркастично всеки детайл, който ви дразни.

Пренебрегване – това може да се причисли към горната причина, но не е съвсем същата. Мъжете по природа са ловци, обичат да бъдат първи във всичко, да усещат подкрепата и възхищението на любимата. Да, може и да звучи изтъркано, но си е точно така. Съвет: не пропускайте да похвалите или да отбележите някакво постижение, та било то и смяната на отдавна изгорялата крушка в коридора. Това че усилията му не остават незабелязано, действа много освежаващо.

Скуката – щом рутината във връзката стане непоносима, разнообразието може да бъде потърсено в паралелна връзка. Съвет: Вместо всяка вечер да сядате пред телевизора точно в 21 ч., може да отидете да хапнете навън. Не е задължително да бъде изискан ресторант. Пицария или местно заведение, няма значение, важното е, че ще разнообразите обстановката…, а и менюто.

Сексуална досада – освен обичайните ежедневни задачи и отговорности, рутината под завивките изстудява страстта. Съвет: можеш да разнообразиш игрите като добавиш пикантна нотка. Дали ще бъде секс играчка (вибратор, вибриращ пръстен и т.н.) или ново еротично бельо, няма значение. Със сигурност ще нажежиш обстановката.

Отмъщение – първото нещо, което хрумва на един ядосан мъж (и не само на него) е да го върне „тъпкано“ по някакъв начин. Разбира се, изневярата, още повече неприкритата, е най-добрият начин. След преминаване на яда обаче, съжалението, че не е потърсено по-разумно решение, може да бъде голямо.

За занимавка – да, странно е, но някои хора изневеряват, защото не знаят с какво да си запълват времето.

От любов към спорта – има един тип мъже, които искат да запълнят „бележника“ си с възможно най-много имена и телефони на своите любовници. Не таят чувства, просто обичат да има по много.

Предполагаме, че има още много причини мъжете да кръшкат, но в момента се сещаме само за тези. А защо жените изневеряват прочетете в следващата ни статия.