Вдъхновение за Свети Валентин

Вдъхновение за Свети Валентин

Свети Валентин е най-романтичният и секси празник както за сериозно обвързаните, така и за несериозните двойки. Независимо дали празничният план е да си седите вкъши пред телевизора или включва романтична вечеря и СПА уикенд, най-лесния (и приятен път) към разпалване на страстите е комплект еротично бельо, подбрано за точната ситуация. Така че в зависимост от двойката, от която сте част, ние сме подбрали няколко идеи за подходящо бельо. Насочили сме темата като съвет към дамите, но, мили мъже, ако искате да изненадате нежната си половинка с палаво бельо или пък секси нощничка, не подминавайте материала ни с лека ръка ;)

Вдъхновете се сексапилно сега!


Млади родители

Ако наскоро сте се сдобили с наследник, Свети Валентин е идеалният момент да върнете романтиката в отношенията си. Няма проблем да го правите с “бебешки” стъпки – като например с тази нежна червена нощничка на сърчица и панделки, която да те "опакова" подаръчно. А дали ще скъсате опаковката или внимателно ще я свалите...преценете го на момента!


В общежитието

Ах, тази млада любов. Ако сте една от онези двойки в университета, които намират малко време за забавление по време на сесия... Предлагаме ти нещо страстно, в добавка с елегантен халат, който ще свърши работа, когато решиш да отскочите до общата стая за ягодите и сметаната, а не ти се занимава да се обличаш. Защото не искаме да убиваме страстта с излишно бавене, нали така? 


Наскоро бракувани

Току-що сте поели по общия път със своя избраник заедно и законно, така че пусни се All-in за първия ви официален семеен Свети Валентин. Нашето предложение е отново да заложиш на дантелата и бялото. Е добре де, може и "мръсно" бяло. 


Бившите

Не планираш да прекараш Свети Валентин с бившия, но искаш да си подготвена, "just in case"? Не те съдим, на всички ни се е случвало. За да не изглежда преиграно, предлагаме ти едни секси бикини-стринг във формата на сърце. При вида им, той няма дори да се сети да заподозре, че нещата са предварително премислени.


Първия път

За новосформираните двойки, празнуващи първия си празник на влюбените заедно, а може би и минаващи на следващата стъпка за първи път. Не го мисли много, сложи нещо комфортно, което няма да те напряга излишно и същевременно ще впечатли половинката ти. Гарантираме! А ако си достатъчно смела, може да добавиш и красиви чорапи.


В очакване

Ако се чувстваш прекалено бременна за дантелки, верижки и каишки, но не искаш да си в памучна пижама, предлагаме ти симпатичен вариант, в който едновременно да ти е удобно и да не си съвсем неглиже. Размера на тази феерична нощничка е стандартен, а връзката на врата позволява да се регулира според твоите нужди. 


Когато живеете заедно

Когато от дълго време сте заедно и освен леглото споделяте и пране, баня и хладилник, може би Свети Валентин не ви интересува безкрайно много, дори може би вече ви е писнало да го отбелязвате. Защо пък, без много труд, да не вкараш малко страст в ежедневието? Предлагаме ти един семпъл и красноречив аксесоар, с който да изненадаш половинката, а и себе си. Прашки с... изненада, перли! Мммм, да! Със сигурност любимият ще е приятно изненадан, а нашият екип гарантира, че и ти няма да останеш разочарована. Предлагаме ги в 3 цвята – черно, червено и розово.


Приятели с привилегии

Знаем, че за участниците в такава връзка празникът ще бъде повече страстен и горещ, отколкото нежен и романтичен и за това ти предлагаме палав комплект от 3 части, с който ще изненадаш партньора си и ще нажежиш атмосферата до червено. Сутиенът е с меки изрязани чашки и красив гръб, бикините са класически от пред и изненадващо отворени отзад, а за капак в комплекта има и маска за очи. Всичко това е декорирано със сатенени панделки.


Неясните отношения

Ту сте заедно, ту не сте. Ту се искате, ту се мразите... но празникът си е празник. Не оставяй нещата на случйността и се издокарай небрежно, но секси. Комплектът, който сме подбрали, е от нежно бюстие от дантела с възбуждащи отвори на гърдите, които може да носиш като стандартен сутиен или да развържеш прикрепващите панделки. Долната част е боксер от същата деликатна дантела с палаво отворено дъно. Може да си избереш дали да си класическа съблазнителка в черно или изненадваща палавница в червено.


Дългогодишни съпрузи

Ако сте изпаднали в рутина и отдавна не сте се разгорещявали като едно време, имаш идеалната възможност да поемеш инициативата за поправянето на тази грешка. Предлагаме ти едно свежо и палаво предложение – корсет от дантела с меки чашки и връзки на корема, с вградени жартиери и в комплект с белезници и прашки. За да е пълна визията, можете да го съчетаеш с класически чорапи за жартиери с дантела.


Просто съблазън

Едно предложение за всички, които искат просто да се чувстват секси и съблазнително, без причина, без обвързване и без необходимостта да остават по бельо, за да се забележи. За една романтичка визия и нежно излъчване ти предлагаме страхотно боди, което може да се съчетае както с пола, така и с дънки и панталон. Изработено е от дантела и тюл с меки чашки. Може да се регулира и е без закопчаване отдолу.

Свързани продукти