Дамски боксери Camel - жълти

В наличност
Код: ST 43111-01

41.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Дамски боксери Camel, жълти Тези страхотни жълти боксерки напомнят за сухата и гореща пустиня. Камилата на тях наднича, търсейки влага, защото умира от жажда. В такъв случай, обуйте боксерките и направете всичко възможно да се приберете с партньор вкъщи, за да може той да поработи упорито върху сладкия Ви розов клитор и да освежи сухата пустош между краката Ви. Боксерките са изработени от еластичен материал и прилепват идеално, за да очертаят сладките Ви примамващи форми. Няма да Ви е трудно да накарате, който и да е да свали боксерките и да оближе сладката Ви слива. Тя и така, облечена в тях изглежда сочна и готова да поеме твърд и дебел член.

Спецификации:

Материал: 95% памук, 5% спандекс

Размер: универсален

ST 43111-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: боксерки, дамско бельо