Връзка с нас:
English

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!
НОВО категория 18+

Лоялна програма

Ние, екипът на Taboo.bg, предлагаме на всички на наши клиенти различни възможности за закупуване на продукти на преференциални цени.

1) Регистрация

За да се възползвате от системата за лоялни клиенти е важно да се регистрирате. Това ще ви позволи да пазарувате по-лесно и удобно в бъдеще, както и ще ви даде достъп до история на поръчките, информация за натрупани бонус точки и индивидуални промоционални оферти.

С всяка ваша покупка вие получавате бонус точки, които може да използвате при закупуването на следващ продукт. Бонус точите се получават автоматично във вашия профил, веднага след като отбележим, че закупения от вас продукт е получен.

Ще забележите, че в цената на всички продукти в Taboo.bg са отбелязани и бонус точките, с които могат да бъдат закупени. Вие може да използвате бонус точките във всеки един момент, без значение дали имате пълния брой точки за продукта, който желаете да си купите.

Само и единствено нашите регистрирани потребители ще имат възможност да получат достъп до индивидуална оферта за деня/седмицата/месеца с огромни намаления до 50% от цената!

2) Следвайте ни в социалните мрежи

Не забравяйте да ни харесате фен страниците във Facebook и Google+, където редовно публикуваме промоции и кодове за отстъпка.

Само фенове на страниците ни могат да се възползват от тях!

Във Facebook страницата ни се организират и различни игри, които ви позволяват да спечелите страхотни награди!

Еротично бельо, аксесоари, секс играчки и козметика © 2017 Taboo.bg
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки