Секс машина с 3 дилда

Секс машина за максимално истински секс, без каквото и да било усилие. Тази машина се състои от 2 основни части и ще Ви въведе в света на изкушението и удоволствието. Отпуснете се обятията на анатомичното надуваемо легло и изберете един от трите силиконови пениса, контролирани чрез дистанционо управление.

- Wireless режим с дистанционо управление

- Анатомично надуваемо легло

- Мощни вибрации и възвратно- постъпателни движения на дилдата с 200 удара в минута

- BDSM функция за "заключване" на ръцете и краката според предпочитанието

- 3 бр. Силиконови дилда с различна големина и функция

* Силиконов вибратор с дължина от 17 см. и дебелина 3.8 см.

* Анален Силиконов вибратор с дължина от 14 см. и дебелина 3 - 3.5 см.

* Силиконов вибратор, стимулиращ G - точката с дължина: 13 см. и дебелина 3.3 см.

- Крачна помпа за бързо надуване.

- Клапи за лесно и бързо изпускане на въздуха

Работи с 1 батерия L1028 - включена е в комплекта

Работи с общо 4 батерии АА - подарък за вибраторите

Секс машината може да се използва и други вибратори извън комплекта- според размера им.

Характеристики
Материал Силикон

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър

При поръчка над 69.00 лв доставката е безплатна.

Доставката се осъществява директно до дома, офиса Ви или на желания от Вас адрес в рамките на 1-3 (от един до три) работни дни от куриерски услуги на Еконт. 

Доставката до офис на Еконт или до посочен от Вас адрес на територията на България е 5.00 лв. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да си изберете една от двете опции.

Към всички секс играчки получавате безплатно и комплект батерии. Те служат за да се уверите, че продуктът работи и осигуряват няколко часа безпроблемно функциониране, както и за да се ориентирате какъв вид батерии ще са Ви необходими за в бъдеще. Препоръчваме Ви да си закупите алкални или презареждащи се батерии за многократна употреба.

Моля имайте предвид, че Taboo.bg има сключено споразумение с Еконт за изплащане на наложен платеж чрез ППП (Пощенски паричен превод), което ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка.

 За направеното плащане от Вас, Еконт издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ.

 Моля пазете тази разписка за пощенски превод в случай на рекламация или замяна на продукта.

Дискретност:

Ние знаем че дискретността е важен фактор, поради естеството на предлаганите от нас стоки. Всички продукти се поставят в непрозрачни черни пликове и след това допълнително се опаковат от куриерската фирма. По този начин ние гарантираме анонимността на съдържанието на пратката.

Връщане на продукт:

Всички поръчки се изпращат с опция "Преглед". Това е опция на Еконт, която позволява да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 мин да огледате продукта и да прецените дали да го закупите.

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Могат да бъдат върнати продукти САМО ако са в ненарушен търговски вид, т.е. не са ползвани и са в оригиналната си опаковка. Молим Ви да имате предвид, че поради естеството на някои от нашите стоки (например секс играчки) е невъзможно да бъдат върнати, ако тяхната опаковка е нарушена.

Секс машина с 3 дилда

  • Марка: NMC
  • Модел: NMC0001016
  • Наличност: В наличност

399.00 лева

14 дни срок за връщане

Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката.

Дискретна опаковка

Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари". 

Безплатна доставка

Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.