ПРОМО Комплект за уголемяване на пениса

Мъжкият комплект Jes Extender Gold Standard е фаворит сред методите за уголемяване на пениса.

Уголемителят е създаден след дългогодишна работа на водещи скандинавски хирурзи, което гарантира неговата ефективност и безопасност. Устройството стимулира тъканният растеж в областта на пениса по възможно най-естествен начин – чрез регулируемо натоварване между 900 и 1500гр. Оказания натиск стимулира деленето на клетките в областта, което води до нарастване на тъканта, така че да се увеличи както дължината, така и диаметърът на пениса.

Приспособлението е максимално улеснено за употреба в домашни условия. Ефектът от употребата на пенис уголемителя Jes Extender Gold Standard е видим след редовна употреба в продължение на минимум 26 седмици. Възможно е уголемяването да достигне 24% при дължината и около 19% при диаметъра на пениса. С този комплект можете да коригирате и изкривявания на мъжкия полов член.

След покупка е желателно да регистрирате продукта в сайта на производителя, който гарантира връщане на парите ви в двоен размер, ако не сте доволни от резултатите!

Мъжкият комплект включва:
- Основно тяло, покрито с 24 карата злато;
- Пластмасово тяло за прикачване към уреда;
- 2 чифта удължаващи метални шини;
- 2бр къси винтчета + ключ за завинтване;
- 2бр дълги винтчета + ключ;
- Гумена каишка;
- Каишка от велкро;
- Омекотител за пениса;
- Мек уплътнител;
- Резервни части.

Видео с инструкции за употреба на английски език:

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър

При поръчка над 69.00 лв доставката е безплатна.

Доставката се осъществява директно до дома, офиса Ви или на желания от Вас адрес в рамките на 1-3 (от един до три) работни дни от куриерски услуги на Еконт. 

Доставката до офис на Еконт или до посочен от Вас адрес на територията на България е 5.00 лв. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да си изберете една от двете опции.

Към всички секс играчки получавате безплатно и комплект батерии. Те служат за да се уверите, че продуктът работи и осигуряват няколко часа безпроблемно функциониране, както и за да се ориентирате какъв вид батерии ще са Ви необходими за в бъдеще. Препоръчваме Ви да си закупите алкални или презареждащи се батерии за многократна употреба.

Моля имайте предвид, че Taboo.bg има сключено споразумение с Еконт за изплащане на наложен платеж чрез ППП (Пощенски паричен превод), което ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка.

 За направеното плащане от Вас, Еконт издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ.

 Моля пазете тази разписка за пощенски превод в случай на рекламация или замяна на продукта.

Дискретност:

Ние знаем че дискретността е важен фактор, поради естеството на предлаганите от нас стоки. Всички продукти се поставят в непрозрачни черни пликове и след това допълнително се опаковат от куриерската фирма. По този начин ние гарантираме анонимността на съдържанието на пратката.

Връщане на продукт:

Всички поръчки се изпращат с опция "Преглед". Това е опция на Еконт, която позволява да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 мин да огледате продукта и да прецените дали да го закупите.

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Могат да бъдат върнати продукти САМО ако са в ненарушен търговски вид, т.е. не са ползвани и са в оригиналната си опаковка. Молим Ви да имате предвид, че поради естеството на някои от нашите стоки (например секс играчки) е невъзможно да бъдат върнати, ако тяхната опаковка е нарушена.

Комплект за уголемяване на пениса

  • Модел: 7470
  • Наличност: В наличност

689.96 лева 579.00 лева

14 дни срок за връщане

Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката.

Дискретна опаковка

Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари". 

Безплатна доставка

Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.