Помпа за уголемяване на гърдите Breaster Sizer

Ако сте недоволна от големината на гърдите си. Ако мечтаете да имате една идея по-големи гърди, без да се подлагате на мъчителни и скъпи процедури, BREASTER SIZER е Вашият най-добър избор. Това е помпа за гърди с една чашка, която ще направи бюста Ви по-сочен и голям. Удобната за закрепяне чашка и напомпващото устройство са простичък механизъм, който създава неочаквани резултати. Гърдите Ви ще бъдат по-твърди, а кръвообращението в тази зона ще се подобри. Ще забележите разликата в погледите на мъжете, които се обръщат след Вас или просто не могат да откъснат поглед от големите Ви „очи”, докато сте на вечеря например. Помпата за гърди се използва лесно. Първо сложете малко количество лубрикант по основата на чашката, както и по гърдите. Така ще Ви бъде много по-удобно и приятно по време на употреба. Следва да поставите помпата на едната си гърда. Напомпете няколко пъти. Ще усетите леко опъване и спрете. Когато отмине това усещане, следва второ напомпване. След 20 минути сложете помпата на другата гърда и повторете процедурата. Най-голям ефект ще има, ако използвате помпата за по 20-30 минути на гърда, 3 до 4 пъти в седмицата.

Спецификации:

Материал: Силикон, PVC

Ако почувствате болка, преустановете временно употребата!

Препоръчителна е употребата с лубрикант!

Да не се използва по време на бременност и кърмене!

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър

При поръчка над 69.00 лв доставката е безплатна.

Доставката се осъществява директно до дома, офиса Ви или на желания от Вас адрес в рамките на 1-3 (от един до три) работни дни от куриерски услуги на Еконт. 

Доставката до офис на Еконт или до посочен от Вас адрес на територията на България е 5.00 лв. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да си изберете една от двете опции.

Към всички секс играчки получавате безплатно и комплект батерии. Те служат за да се уверите, че продуктът работи и осигуряват няколко часа безпроблемно функциониране, както и за да се ориентирате какъв вид батерии ще са Ви необходими за в бъдеще. Препоръчваме Ви да си закупите алкални или презареждащи се батерии за многократна употреба.

Моля имайте предвид, че Taboo.bg има сключено споразумение с Еконт за изплащане на наложен платеж чрез ППП (Пощенски паричен превод), което ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка.

 За направеното плащане от Вас, Еконт издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ.

 Моля пазете тази разписка за пощенски превод в случай на рекламация или замяна на продукта.

Дискретност:

Ние знаем че дискретността е важен фактор, поради естеството на предлаганите от нас стоки. Всички продукти се поставят в непрозрачни черни пликове и след това допълнително се опаковат от куриерската фирма. По този начин ние гарантираме анонимността на съдържанието на пратката.

Връщане на продукт:

Всички поръчки се изпращат с опция "Преглед". Това е опция на Еконт, която позволява да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 мин да огледате продукта и да прецените дали да го закупите.

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Могат да бъдат върнати продукти САМО ако са в ненарушен търговски вид, т.е. не са ползвани и са в оригиналната си опаковка. Молим Ви да имате предвид, че поради естеството на някои от нашите стоки (например секс играчки) е невъзможно да бъдат върнати, ако тяхната опаковка е нарушена.

Помпа за уголемяване на гърдите Breaster Sizer

  • Марка: NMC
  • Модел: NMC0001274
  • Наличност: В наличност

55.00 лева

14 дни срок за връщане

Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката.

Дискретна опаковка

Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари". 

Безплатна доставка

Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: помпа, гърди, уголемител