Таблетки за уголемяване на пениса Penis XXL 2 + 1 подарък

В наличност
Код: ST 9366-01
Марка: Sexwell Sexshop

118.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Таблетките за уголемяване на пениса Penis XXL са с напълно натурално действие - това е изцяло растителен продукт, което гарантира неговата безопасност дори при продължителна употреба. Те работят по начин взаимстван от природата, като целта е да се освободи естественият механизъм, благодарение на който пенисът увеличава своите размери. В момента можете да ги закупите на страхотна промоционална цена в комплект 2 броя + 1 подарък.

Прием: 2 таблетки веднъж дневно с обилно количество вода

Състав: Сибирски женшен, Calcium carbonate, L-arginine, Muira Puama, Saw Palmetto, Tribulus Terrestris, Horny Goat Weed; Емулгатор: целулоза, Противослепващ агент: магнезиев стеарат, Пълнител: силициев двуокис

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: уголемяване, уголемяване на пениса