Анален лубрикант MAN`S BEST 150 мл.

Не е в наличност
Код: ST JOYD011806-01
Марка: JoyDivision

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Предназначение: Гелът на водна основа е подходящ и за най-нежната мъжка и женска кожа. Той ще достави поразителен ефект. Не е важно дали се развличате със секс играчки, практикувате анален или вагинален секс. С този гел, вие ще се почувствате комфортно. Освен това той е изключително икономичен. Употреба: Нанесете малко количество на желаното място и разтрийте добре. Неговото действие започва веднага след като бъде нанесен. Цвят: Безцветен Материал: Водна основа Производител: JoyDivision Обем: 150 мл. Произведен в Германия ST JOYD011806-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.