Анален спрей Exxtreme Anal 50 мл

Не е в наличност
Код: ST HOT0044570-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Анален спрей Exxtreme Anal 50 ml е висококачествен лубрикант на водна основа, който едновременно отпуска мускулите на ануса и дезинфекцира третираната област. Подходящ е за употреба с всички видове секс играчки от всякакъв материал. Той е изцяло разтворим във вода и лесен за почистване. Дерматологично тестван, без съдържание на алергени и мазнини. Няма цвят, аромат и вкус, няма и наличие на консерванти. Напръскайте мястото, което искате да овлажните. Той отпуска аналните мускули преди проникване на пениса. В неговите съставки влизат: пропилен гликол, алкохол денат, лоретин-9,патенол, вода,мета пиректа,гел от алое и барабасензис. Съхранявайте го на стайна температура и не го излагайте на пряка слънчева светлина.

ST HOT0044570-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.