Био лубрикант Hot Superglide 50 мл

Не е в наличност
Код: ST HOT0044170-01
Марка: HOT

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

HOT Superglide е изцяло био продукт, който може да се изпозлва както при масаж, така и за по-лесно анално и вагинално проникване. Различното при този интимен овлажнител е изцяло натуралният растителен състав. При неговото създаване не са използвани животински продукти и не са провеждани тестове върху животни. Продуктът има силно овлажняващо и успокояващо действие, благодарение на своите качествени натурални съставки и се предлага в биоразградима и подлежаща на рециклиране туба, без съдържание на парабени и други вредни химикали. Съвместим е с всички видове кондоми и секс играчки от силикон, гума и латекс.

ST HOT0044170-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: лубрикант