Лубрикант Aqua Glide 200 мл

Не е в наличност
Код: ST JOYD011704-01
Марка: JoyDivision

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Това е висококачествен овлажняваш гел на водна основа, без вкус и аромат, който спомага за безболезнено проникване при полов акт и избягване на повърхностни наранявания на тъканите. Съвместим е при употреба с всички видове секс играчки и аксесоари. Клинично, дерматологично изпробван и е доказано, че е безвреден за вашето здраве. При употеба се изстисква малко количество от лубриканта и се нанася върху желаните зони. Препаратът съдържа – вода, пропилен гликол, хидроксиетил целулоза, натриев хидроксид, глицерин и ароматизатори.

ST JOYD011704-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: лубрикант