Лубрикант Joy Drops 100 мл с аромат на череша

Не е в наличност
Код: ST JOYDROPS06-01
Марка: Joy Drops

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Този лубрикант е разработен за овлажняване на секс продукти, за по-невероятни и блажени еротични моменти. Това е един изящен балсам с аромат на череша съдържащ висококачествени съставки, от който наистина ще се останете доволни. Продуктът е съвместим с всички видове презервативи и е удачен за всички видове еротични играчки. Гелът е тестван в специализирани лаборатории, където анализа доказва, че е напълно безвреден и безопасен. Съдържание: Deyonized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Natural Glycerin, Citric Acid, Flavour of Stawberry, Preservative и др.

ST JOYDROPS06-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: лубрикант