Лубрикант за анален секс Flutschi 80 мл

Не е в наличност
Код: ST 2109-01
Марка: ORION, Германия

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Този продукт е под формата на гел на водна основа с възбуждащ аромат на амбра. Той има дълготрайно действие, не съдържа мазнини, а почистването му е лесно. Гелът притежава обезболяващ ефект, което позволява на аналните мускули да се отпуснат преди проникване. Като консистенция е прозрачна сива восъчна смазка, в която е добавена мазнина на кашалот. Когато отлежи, от амбрата се отделя приятна сладникава миризма, която се смята се за един от най-старите афрозодиаци - действа възбуждащо, както на мъже, така и на жени.

ST 2109-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: лубрикант, анален