Лубрикант Bio Glide 40 мл

В наличност
Код: ST JOYD011002-01

17.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Едно от най-важните неща, когато правите секс, е да изпитвате удобство и комфорт, когато половинката Ви проникне във Вас. Няма нищо по-неприятно от това да усетите неприятно триене или болка, което ще убие желанието и удоволствието Ви. Bioglide лубрикантът ще премахне всякакви притеснения от този род, ще Ви осигури приятно гладко усещане при проникване, за да можете напълно да се насладите на сексуалния акт. Той е специално създаден за вагинален секс. Съставките му осигуряват прекрасно овлажняване, хипоалергенни са и са изцяло естествени. Лубрикантът е на водна основа, затова можете да го използвате както с гумени, така и с латексови секс играчки. Сами ще се уверите, че с използването на този лубрикант ще внесете комфорт и много удоволствие в сексуалния си живот. Bioglide не съдържа никакви контрацептивни съставки и не предизвиква нарушения на хормоналния баланс.

Спецификации:

Материал: Aqua, Glycerine, Xanthan Gum, Aroma;  на водна основа

Цвят: Прозрачен

Количество: 40ml.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: лубрикант, анален секс