Мъжки феромонен парфюм Ns Man 10 мл

В наличност
Код: ST HOT0055050-01
Марка: HOT

45.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Това е еротично привличаш срещуположният пол парфюм с феромони специално за силния пол. Той съдържа компоненти и аромати възбуждащи всяка жена, още щом ги долови със сетивата си. Продуктът е обогатен с голяма концентрация на феромони. Феромоните са естествени елементи, който са вид малки органични молекули. Те действат като форма на химическа сексуална привличаща връзка между срещуположните полове. Те се отделят от жлезите, които се намират в подмишничната ямка и около гениталиите. Попадайки във въздуха, феромоните се долавят от чувствителните рецептори на носа, които предават възбуждащ импулс в кората на големите полукълба на мозъка. Половите феромони се едно важно средство за сексуално привличане и комуникация, както у всички животни, така и при хората. Те до голяма степен оказват роля при сексуалното привличане на жената и мъжа. Отделяйки се във външната среда, те подсъзнателно влияят на човека, възбуждайки в него сексуалният му нагон и либидо. Тези феромони нямат силно изразен аромат, но действат в чувствително малки количества на рецепторите на носа, а с него и на функциите, които се контролират от хипоталамуса (половият нагон, сексуалната готовност, дълбоките емоции, степента на хормоните, зрелостта, агресивността или покорството и др).

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: феромони, парфюм