Еротично масажно олио MAGOON 100 мл. Ванилия

В наличност
Код: ST ORION00276-01
Марка: Orion

29.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Предназначние: Еротично масажно олио "MAGOON" 100 мл. Ванилия е възбуждащо и релаксиращо при масаж. Отлично действа на кожата и обонянието. Това е едно ново изживяване, предразполагащо към чувствени и зашеметяващи моменти. Състав: Течен парафин, триалурет-4 фосфат, изопропил палмитат, полиглицерин-2, сексисестоарат, екстракти от китайски билки и растения, еугенол, линалол, лимонин и др. Употреба: Намажете малко от него по ръцете и тялото си. Започнете леко да втривате олиото в продължение на няколко минути докато попие. Ще усетите нежен възбуждащ и релаксиращ мирис. След употреба измийте с топла вода и сапун. Използва се само външно! ST ORION00276-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.