Натурален лубрикант Pjur Med Natural Glide 100 мл

В наличност
Код: ST PJUR000069-01
Марка: Pjur

35.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Ако имате склонност към алергии или просто търсите нежен натурален лубрикант за по-голямо удоволствие по време на секс, германската марка Pjur Ви дава именно такъв продукт в опаковка от 100 мл. Продуктът съдържа само естествени съставки, одобрени и дори препоръчани от лекари и фармацевти от цял свят. Той съдържа висококачествен фитоглицерин, осигуряващ дълготрайна влажност на чувствителните интимни части и същевременно успокояващ зачервената и раздразнена кожа; съвместим е с всички видове кондоми и секс играчки, не съдържа спермицидни вещества, парабени, парафин, синтетични оцветители, няма вкус и добавен аромат.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: лубрикант, натурален