Женски феромонен парфюм SMAK 50 мл.

Не е в наличност
Код: ST RUF0002061-01
Марка: RUF

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Женски феромонен парфюм "SMAK" 50 мл. е със силен и чудесен аромат, който следствие на своите компоненти привлича неистово мъжете и ги предразполага към сексуална близост. SMAK KISS е гаранция за успех на всяка дама сред силния пол.Отдавна е доказано, че феромоните предизвикват сексуално желание и покачване на нагона. Феромоните се усещат от чувствителните рецептори на обонянието, които подават възбуждащ импулс към мозъка, като по този начин жените и мъжете се привличат помежду си. Състав: Alcohol, Вода, Ароматизатори, Парфюм, Феромони, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linallol, Cinnamal и др. За да се усети неговото действие просто напръскайте 4-5 пъти по врата 10 - 20 мин преди да се срещнете с обекта на вашите желания. Употреба: Направете 4-5 пръсквания по врата до 10 - 20 мин преди желания ефект. ST RUF0002061-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.