Антибактериален спрей за почистване 60 мл.

Не е в наличност
Код: ST LELO001296-01
Марка: LELO

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Лесен за употреба почистващ спрей, напълно лишен от парабени и без алкохол. 100% безопасен за здравето и самите играчки, антибактериалният спрей е подходящ за почистване на всички видове играчки и секс аксесоари, а не само за продуктите на марката. Lelo Cleaning Spray действа светкавично, унищожавайки само за няколко секунди всички познати бактерии. Препоръчително е играчките да се почистват с луксозния спрей на Lelo преди и след употреба. Начин на употреба: Напръскайте повърхността на секс играчката, влизаща в контакт с интимните зони, изчакайте 5 секунди и забършете внимателно със суха и чиста кърпа.

Съвместим с всички материали: гума, латекс, силикон, метал, пластмаса. Почиства без да поврежда деликатните повърхности.

Бранд: Lelo

Количество: 60 mL/ 2 oz

ST LELO001296-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: почистващ, антибактериален, спрей, почистване