Стимулиращ крем за жени 50 мл

В наличност
Код: ST 2732-01

38.54 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Както мъжете, така и жените имат нужда понякога от малко стимулация, за да се възбудят повече и по-бързо. Със стимулиращия крем V-Active Вие дами ще получите своята доза щастие. Този крем увеличава значително сексуалното Ви желание, а това определено ще се хареса и на половинките Ви, които мечтаят за диви и ненаситни в леглото тигрици. Кремът предизвиква по-голяма чувствителност в областта на клитора като стимулира на кръвообращението. Първо усещате леко затопляне, а след това и приятно и нежно гъделичкане. Когато решите да го използвате, трябва да спазвате следните инструкции. Нанася се малко количество, с размер не по-голям от грахово зърно, в областта на клитора.

НЕ използвайте крема като лубрикант!

Спецификации:

Състав: Petrulatum, parrafinum, liguidum, Benzyl Nicotinate, Rosmarinus officinalis oil, Juniperus Communis oil, Eugenol, Cinnamal, Lomonene, Eugenie Caryophyllus Leaf oil, Cinnamonum Cassia Leaf oil, Linalool.

Активна съставка: Benzyl Nicotinate 0,30g/100g. 

Цвят: Безцветен

Количество: 50 мл.

В опаковка: 1 бр.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: стимулиращ, крем, жени, възбуждащ, секс аптека