Възбуждащи таблетки Max Stamina за мъже

В наличност
Код: ST 2905-01

14.85 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Тези таблетки са еротичен сексуален стимулатор за покачване на нагона, възбудата и либидото при мъжа. В едно пакетче има две дражета. В състава им влизат билки и аминокиселини, които спомагат за подобрение на еякулацията, издръжливост по време на интимност, чувствителност на сетивата, сексуално удоволствие и по-дълъг полов акт. Дозировката за денонощие е 1-2 капсули 40 минути преди акт. Препоръчва се да не се превишава дневната зона. Ако ползвате лекарства за хипертония или сърдечносъдова недостатъчност, непременно се консултирайте с лекуващият ви лекар преди употреба. В състава влизат екстракт от епимедиум, йохимбе барк екстракт, чидиум екстракт, ханцопармела скрарбоса екстракт, гама амино, арджинин, микрокристални, целуоза,магнезийй, диокдис,титаний, силиций, желатин, брашно от кафяв ориз и др.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: възбуждащи, таблетки