Крем за уголемяване GIGAMAN 100 мл.

В наличност
Код: ST RUF0003181-01
Марка: RUF

29.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Възбуждащият крем Gigaman увеличава пениса с размер, чиято големина ще задоволи всеки претенциозен мъж. Той е клинично и дерматологично тестван, произведен от висококачествени съставки във Франция. Опаковка: 100 мл Употреба: Нанесете необходимото количетсво от крема, докато се получи тънък слой. масажирайте бавно пениса си в продължение на няколко минути (средно 5-7 мин.). ще усетите как членът ви се уголемява. Състав: Вода, глицерин, пропилен гликол, тригонела фоенум, зингибер офисиалис, пег-40, масла на водна основа, карбомер, токоферил ацетат, гераниол, лимонин, бензил бензоат, линалол и др. ST RUF0003181-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.