Уголемяващ лубрикант Enhacement 50 мл.

В наличност
Код: ST JOYDROPS13-01
Марка: Joy Drops

15.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Предназначение: Лубрикант "JOY DROPS ENHACEMENT" е специално разработен, за да увеличи удоволствието, уголемявайки вашия член. Насладете се на твърд и по - голям пенис по време на половия акт. Бъдете убедени - Joy Drops е тук, за да Ви помогне да се почувствате комфортно и удобно при интимен контакт. Той е съвместим с всички видове презервативи. Освен това не съдържа вредни компоненти, тъй като е клинично и дерматологично тестван. Състав: Deyonized water, Hydroxy ethyl, Cellulose, L-Arginine, Mono propylene glycol, Mate extract, Guarana extract, Humulus lupulus extract, Avena sativa extract, Glycerin, Citric Acid, Preservative и др. ST JOYDROPS13-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.