Възбуждащи капки Испанска муха 15 мл.

В наличност
Код: ST COBECO0029-01

19.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Възбуждащи капки Desire служат за покачване на сексуалното желание! В състава им са включени извлеци от най - известните природни афродизиаци – испанска муха (кантарис), йохимбин и муира пуама, които са се доказали във времето и са станали предпочитани билки не само за племената, които са ги открили, но и за голяма част от хората в нашето съвремие. След изследвания в лабораторна обстановка е доказано, че възбуждащите капки са напълно годни за прием и са безвредни, спазвайки дневната доза! Едно съвсем малко количество разредено във вода или друга напитка е напълно достатъчно, за да покачи либидото и настроението Ви. Можете да отсипете чрез дозатора от 5 до 7 капки, около половин час преди желания ефект.

Максималната дневна доза е от 10 капки. За по - бързо действие, поставете до 5 капки директно върху езика си и преглътнете.

ST COBECO0029-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: капки, муха, възбуждащи, испанска муха